KLIMAKTERICKÉ POTÍŽE
MEDrezona
?
Pojem potravinová intolerance (nesnášenlivost) bývá často zaměňován s pojmem potravinová alergie. U potravinových intolerancí bývá na rozdíl od alergií reakce pozvolná a příznaky se mohou objevit i za několik dní. Mezi nejčastější symptomy patří nadýmání, bolesti břicha, zácpa nebo průjem, astma, migrény, chronická únava, nadváha, náchylnost k infekcím, nerovnováha zásad a kyselin, což vede k překyselení.
Pokud organismus trpí absencí nebo nedostatkem trávicích enzymů, nerozštěpené složky potravin se dostávají do tlustého střeva, kde se usazují a vytváří vhodné prostředí pro patogeny. Ty pak narušují střevní mikroflóru, oslabují imunitní systém a negativně ovlivňují funkci dalších orgánů.
V současné době narůstá počet lidí, kteří si začínají spojovat své zdravotní potíže s konzumací pro ně nevhodných potravin. Biorezonanční metoda BICOM může velmi přesně zjistit potravinové intolerance a zároveň pomoci při jejich odblokování. Nemusíte tedy být odsouzeni k celoživotní dietě, ale cca po 5 týdnech můžete opět zátěžové potraviny konzumovat v přiměřeném množství bez negativních účinků na váš organismus. Ve většině případů pak dochází i k přirozenému úbytku hmotnosti.
biorezonanční a detoxikační centrum