?

 

Pojem potravinová intolerance (nesnášenlivost) bývá často zaměňován s pojmem potravinová alergie. U potravinových intolerancí bývá na rozdíl od alergií reakce pozvolná a příznaky se mohou objevit i za několik dní. Mezi nejčastější symptomy patří nadýmání, bolesti břicha, zácpa nebo průjem, astma, migrény, chronická únava, nadváha, náchylnost k infekcím, nerovnováha zásad a kyselin, což vede k překyselení.

 

Pokud organismus trpí absencí nebo nedostatkem trávicích enzymů, nerozštěpené složky potravin se dostávají do tlustého střeva, kde se usazují a vytváří vhodné prostředí pro patogeny. Ty pak narušují střevní mikroflóru, oslabují imunitní systém a negativně ovlivňují funkci dalších orgánů.

 

V současné době narůstá počet lidí, kteří si začínají spojovat své zdravotní potíže s konzumací pro ně nevhodných potravin.  Biorezonanční metoda BICOM může velmi přesně zjistit potravinové intolerance a zároveň pomoci při jejich odblokování. Nemusíte tedy být odsouzeni k celoživotní dietě, ale cca po 5 týdnech můžete opět zátěžové potraviny konzumovat v přiměřeném množství bez negativních účinků na váš organismus. Ve většině případů pak dochází i k přirozenému úbytku hmotnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MEDrezona

 KLIMAKTERICKÉ POTÍŽE 

© 2020 Denisa Hejnová   |   All Rights Reserved

Kde nás najdete

Nám. Čsl. armády 26

373 41 Hluboká nad Vltavou

 

Denisa Hejnová

IČ 74698915   DIČ CZ7655171227

Objednejte se ještě dnes!

773 555 222

Po-Pá   8.00-20.00   (víkendy dle domluvy) 

Telefon

+420 773 555 222

 

  • Wix Facebook page